Eerste namen Balaton Sound 2023 bekend

Elrow Balaton Sound 2022
Photo via Balaton Sound Press

Balaton Sound maakt via sociale media kanalen de eerste 10 namen bekend. Onder andere Armin van Buuren en Dimitri Vegas & Like Mike zullen komende editie op het Hongaarse festival staan.

Het elektronische festival aan het Balatonmeer in Hongarije maakt het eerste deel van de line-up bekend. Waar vorig jaar de Nederlandse DJ Martin Garrix en Marshmello het festival mochten headlinen, sieren dit jaar Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Hardwell het affiche. Bij deze namen zal het niet blijven. Het festival laat namelijk weten dat binnenkort de eerste techno- en house namen zullen arriveren. Hieronder vind je de volledig aangekondigde lijst met namen:

Tickets

Sta jij volgend jaar tot in de vroege uurtjes te dansen op de beste DJ sets? Wie kriebels krijgt van de eerste namen voor, kan nu een ticket halen voor Balaton Sound 2023. Aan iedere festivalganger is gedacht, want er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar. Voor 4 dagen ben je €219,- euro kwijt. Als je drie dagen van het festival wilt meemaken, leg je €195,- euro neer. Ook is het mogelijk een dagticket te kopen voor €69,- (woensdag, donderdag of vrijdag) of €79,- (zaterdag). VIP upgrades en campingpassen zijn ook te koop op de website van Balaton Sound.

Balaton Sound 2023

Wie vier dagen lang wilt genieten van zon, strand en de beste dj’s moet bij Balaton Sound 2023 zijn. Het festival zal plaatsvinden van 28 juni tot en met 1 juli 2023. Ook dit jaar vindt het festival plaats aan het grootste meer in Europa, het Balatonmeer in Hongarije. Het kleurrijke festival is vooral gericht op elektronische muziek en trekt elk jaar vele mensen uit heel Europa aan. Naast elektronische muziek hoor je ook techno en house. Voorgaande jaren stonden onder andere Charlotte De Witte, Dubfire en The Chainsmokers op Balaton Sound.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen