Lorde bevestigt eerste Europese festival voor 2023

Lorde komt naar Europa in 2023! Het Engelse Boardmasters Festival in Cornwall maakt haar komst vanavond bekend. En nu maar hopen dat het hier niet bij blijft.

Het Engelse Boardmasters 2023 had met Liam Gallagher en Florence + The Machine al twee mooie headliners te pakken. En daar komt nu de 26-jarige superster Lorde bij. De zangeres sluit de vrijdag van het festival af waar ook Ben Howard en Cypress Hill voor zijn bevestigd. Het festival vindt plaats van 9 tot en met 13 augustus 2023. Wellicht zien we haar aankomende zomer ook op het Europese vasteland.

Indrukwekkende carrière

De Nieuw-Zeelandse Lorde brak tien jaar geleden door met de hit ‘Royals’ op toen pas 16-jarige leeftijd. Ze bewees afgelopen zomer op het Spaanse Primavera helemaal klaar te zijn voor de headline-slots op de festivals en maakte vorig jaar veel indruk in een uitverkochte AFAS Live. Gaan Lowlands 2023 of Pukkelpop 2023 nog zorgen voor een megastunt met de komst van Lorde?