Nieuwkomer Memento start kaartverkoop en maakt eerste namen bekend

Memento is een nieuw weekendfestival dat van 27 t/m 31 juli 2023 bij Klooster Graefenthal plaatsvindt. Het klooster in het Duitse Goch is net over de grens bij Nijmegen en is daarom voor Nederlandse festivalgangers goed te bereiken. Muzikaal presenteert het festival een mix van live acts en nationale- en internationale DJ’s. O.a. Applescal, Doppelgang, Elmer (live), Franca, Lövestad (live), Marek Hemmann (live), Michael Mayer, Nicky Elisabeth, Rose Ringed, Seth Schwarz en VNTM pronken op het affiche. Kaarten zijn verkrijgebaar via www.ilmemento.com/tickets

Dag en nachtprogrammering

Met het klooster als een van de binnenlocaties, kan het festival 24 uur lang doorprogrammeren. Overdag is er rondom het klooster veel ruimte om uit te rusten en op te laden. Het dagprogramma kent naast bijzondere live concerten ook een breed aanbod aan kunst, theater, sport en meer. In de loop van de middag is er volop ruimte om in de zon te dansen bij één van de stages. ‘s Nachts kunnen bezoekers in één van de drie binnenlocaties terecht voor een breed aanbod aan dj-sets. Bezoekers kunnen het weekend kamperen in hun eigen tentje, of een vooropgezette tent boeken.

Mix van elektronische live acts en DJs

Muzikaal programmeert het festival een zorgvuldig gecureerde blend van live acts en dj-sets van nationale- en internationale helden. Van de trancey melodic techno van Rose Ringed tot de handbag house & boiling breaks on a platter van het duo Doppelgang. Van de progressieve techno sound van VNTM tot een energieke liveshow van Lövestad. Van platenlabelbaas van het iconische Kompakt Michael Mayer, tot de groovy house melodieën van Marek Hemmann (live). De line-up is divers, elektronisch en rijk aan aanstormend talent en gevestigde namen:
AMSL
Applescal
Barnt
Blaze Trax
Bruce Lee
Convolute
Doppelgang
Ed Noodle
Elmer (live)
Franca
HAAK.
Jonathan Kaspar
Lövestad (live)
Marek Hemmann (live)
Michael Mayer
mod
Nicky Elisabeth
Petterson
Pitto
Ragnar & Räus
Rose Ringed
Seth Schwarz (live)
VNTM
Volar
Welle
De komende weken maakt de organisatie de rest van de line-up bekend.

Start kaartverkoop

De kaartverkoop van Memento is begonnen. De eerste editie van het festival streeft ernaar een intiem karakter te behouden. Er zijn daarom ook maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Weekenders zijn verkrijgbaar vanaf €159,- (excl. servicekosten en garbage bag). Zondagtickets vanaf €58,50 (excl. servicekosten en garbage bag). Ook zijn er tweepersoons vooropgezette tenten te huur. Meer informatie vind je op de website van Memento. Tickets koop je via www.ilmemento.com/tickets