Pal Mundo Festival 2023 onthult Ozuna en andere headliners

Op 15 juli kan er weer gedanst worden in het Haagse Zuiderpark. Pal Mundo Festival 2023 presenteert een hete line-up met grote namen als Ozuna en Jowell Y Randy.

Met de boeking van Ozuna is gehoor gegeven aan de grote wens van de fans. Volgens de organisatie was hij een vaak verzochte artiest. De zanger uit Puerto Rico is een van de best verkopende zangers uit Latijns-Amerika. Een grootse naam in het latin-genre dus voor ons kikkerlandje.

Op het hoofdpodium zijn ook Jowell Y Randy en Elvis Crespo te vinden. Naast de grote headliners staan er nog genoeg andere dansbare acts. Reggaeton, dancehall en rap uit binnen- en buitenland passeren de revue. Check hieronder welke namen je op de line-up van Pal Mundo Festival 2023 kan spotten:

Tickets

Het evenement gaat van twee dagen naar een eendaags festival. Vorig jaar mochten ze grote namen als J Balvin en Maluma verwelkomen. Die laatste was een speciale boeking, nadat hij zijn eerdere optreden in Nederland moest annuleren. Ook was het de eerste keer dat het festival in Den Haag werd georganiseerd. Pal Mundo is welbekend met verhuizingen. Het evenement vond eerder al in Amsterdam en Rotterdam plaats. Waar het festival ook wordt georganiseerd, het voelt alsof je een dagje door Latijns-Amerika dwaalt.

De tickets voor Pal Mundo Festival 2023 gingen enkele weken voor het nieuws over de line-up in de verkoop. De eerste twee trappen zijn al de deur uit. Gelukkig zijn er nog tickets beschikbaar. Een dagkaart kost 84 euro. Ook zijn er VIP en Golden Circle tickets te koop via de website.