Post Malone naar Ziggo Dome op 19 mei 2023

Posty

Now they always say, “Congratulations”! Het belooft een heus feestje te worden in de Ziggo Dome als Post Malone binnenkort langskomt.

Over nog geen drie maanden staat Austin Post al in de Amsterdamse zaal. Het optreden is onderdeel van de ‘Twelve Carat Tour’, die vernoemd is naar zijn meest recente album. Vorig jaar bracht Post Malone de tour naar Noord-Amerika. Vanaf 22 april kunnen we er ook in Europa van genieten. Dan trapt hij de eerste shows af met een concert in Noorwegen.

De Amerikaanse zanger wordt vergezeld door Rae Sremmurd. Het duo verzorgt het voorprogramma, waarbij minstens één ananas aanwezig zal zijn. Zin om je midden in de moshpit te begeven? Je scoort een staanplaats voor € 84,-. De zitplekken zijn beschikbaar vanaf € 61,60. Ook kun je speciale VIP-kaartjes bemachtigen. Alle tickets voor Post Malone in de Ziggo Dome gaan aanstaande vrijdag 3 maart om 12 uur stipt in de verkoop.

RHCP

Posty heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. De pas 27-jarige artiest gaat de hele wereld rond. Momenteel treedt hij in Australië op met de Red Hot Chili Peppers. Daar doet hij niet onder voor de legendarische rockers. De opvallende combinatie zagen we al eerder bij de Grammys in 2019. Ook waren beide artiesten als headliner geboekt voor het geannuleerde Pinkpop 2020. De komst van Post Malone naar Landgraaf (op papier dan) deed nogal wat stof opwaaien. Dit jaar krijgen de Peppers revanche in Limburg, terwijl Post Malone in de Ziggo Dome vertoeft. Daar kan hij laten zien wat hij voor festivals te bieden heeft.