Zaterdag van Rock Werchter 2023 uitverkocht

Rock Werchter
Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

De zaterdag van Rock Werchter 2023 is compleet uitverkocht. Ook zijn er geen tickets meer te krijgen voor The Hive.

Vorige week plaatste het festival op social media dat de tickets voor de zaterdag bijna uitverkocht zijn. Nu zijn de tickets dan ook compleet uitverkocht. Wil je toch graag naar op zaterdag naar Rock Werchter om onder andere Muse, Oscar and the Wolf en Machine Gun Kelly te zien? Dan is er een optie om je in te schrijven voor een wachtlijst. Indien er weer tickets vrijkomen voor verkoop, krijg je een melding hiervan. Hiervoor geldt het first come, first served principe. Voor een dagticket voor Rock Werchter 2023 betaal je dit jaar € 127,-.

Rock Werchter 2018
Photo: Thijs Jacobs / Festileaks

The Hive ook uitverkocht

Ook zijn de tickets voor The Hive helemaal uitverkocht. Als je toch graag naar deze populaire camping toe wilt gaan kun je er voor kiezen om voor een ‘The Hive My Space’ pakket te gaan. Deze zijn nog wel beschikbaar. Daarnaast zijn de reguliere campingtickets ook nog steeds te koop.

Rock Werchter 2017
Photo: Jokko

Weekend Tickets Rock Werchter 2023

Als je toch nog wilt genieten van Muse, Oscar and the Wolff, Machine Gun Kelly, Fred again… en meer heb je ook nog een andere optie. Je kunt ervoor kiezen om een weekendticket te kopen. Voor een weekendticket leg je € 292,- neer dit jaar. Maar dan kun je wel genieten van een rijk gevulde line-up aan artiesten. Red Hot Chili Peppers, Stromae en Arctic Monkeys zijn onder andere headliners van de andere dagen van het Belgische festival. Daarnaast staan onder andere Editors, Queens of the Stone Age, Stormzy & The 1975 op het podium dit jaar.

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Line-up

Het affiche van Rock Werchter 2023 is al goed gevuld. Naast bovengenoemde namen staan ook Lil Nas X, Liam Gallagher, Iggy Pop en Ben Howard op het podium. Ook zijn er optredens van The Black Keys, The Lumineers en Paolo Nutini en nog veel meer. Binnenkort volgen nog meer namen. Welke artiesten zou jij nog graag willen zien op het festival in Rotselaar? Laat het weten op ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.