Machine Head achtste headliner op affiche Graspop 2023

Crowdsurfen op Graspop 2022. © Bart Vernimmen

We moesten er even op wachten, maar daar is hij dan eindelijk. De laatste headliner van het affiche van Graspop 2023, Machine Head, sluit op vrijdag 16 juni het festival af.

Het affiche van Graspop 2023 was ondertussen al best goed gevuld, maar we misten tot nu toe nog altijd de laatste headliner. Eindelijk is het helemaal out in the open, Machine Head is op vrijdag 16 juni de ontbrekende afsluiter in Dessel. Zij geven een ‘European Exclusive Festivalshow’ in Dessel. Eerder werden headliners Guns N’ Roses, Def Leppard, Ghost, Gojira, Mötley Crüe, Parkway Drive en Slipknot al aangekondigd.

Naast de headliners zijn ook al de laatste nieuwe namen bevestigd. Onder anderen Tom Morello, bekend van Rage Against the Machine, Eclipse en Pro-Pain maken het affiche compleet. Een andere interessante boeking is die van Helmut Lotti Goes Metal. De Belgische klassieke zanger heeft al langer een voorliefde voor metal en komt zichzelf met dit genre aan het Graspop publiek voorstellen. Naast de laatste namen is ook eindelijk de complete poster beschikbaar.

Verder staan ook Alter Bridge, Disturbed, Generation Sex en veel meer op het podium deze zomer. Nu is het alleen nog wachten op het blokkenschema en de podiumindeling. Ook dit is altijd even spannend want dit is het moment dat de fans pas echt kan gaan plannen wanneer ze waar moeten zijn.

Kaarten Graspop 2023

Was deze laatste headliner nu net de artiest die jou heeft overgehaald om te gaan? Dan heb je geluk want er zijn nog kaarten beschikbaar op de website. De zaterdag (17 juni) is ondertussen helemaal uitverkocht, maar voor donderdag, vrijdag, zondag en het hele weekend zijn er nog kaarten. Voor een weekend ticket reken je €299,- af. Voor een ticket voor de donderdag, vrijdag (wanneer Machine Head dus afsluit) of zondag ben je dit jaar €119,- kwijt.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2023

Locatie
België
Dessel, België
Datum 15-18 juni 2023
Line-up
Machine Head
Guns N' Roses
Disturbed
Tickets Niet meer beschikbaar.