Rock Werchter 2023 onthult laatste namen: Inhaler, Sofi Tukker en meer

Photo: They Do PR

Het Belgische Rock Werchter kondigt vandaag nieuwe en tevens laatste namen aan. Onder andere Sofi Tukker, Bear’s Den en Kasabian completeren de line-up en reizen deze zomer af naar de Vlaamse reus.

Het is vrijdagmiddag, een mooi moment voor weer een nieuw pakketje namen voor Rock Werchter 2023. En het zijn niet de minste! Het onderstaande lijstje namen mag zich bij headliners Stromae, Red Hot Chili Peppers, Muse en Arctic Monkeys voegen.

Daarnaast is er ook nog een programmawijziging. Zo speelt Merol op zondag in plaats van donderdag.

Zaterdag uitverkocht

Zoals eerder vermeld is de zaterdag van Rock Werchter 2023 helemaal uitverkocht. Op deze dag bestijgen onder andere Muse, Oscar and the Wolf, Machine Gun Kelly en ons aller eigen The Opposites het podium. Voor het hele weekend en de resterende dagen zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Ga jij al? Of trekken juist deze laatste namen je over de streep? Laat het weten op ons forum!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.