Bløf, Krezip, Maan en meer naar Appelpop 2023

Krezip
Foto: Starsquid

Appelpop maakt de eerste tien namen bekend voor de editie van 2023. Onder meer Bløf, Krezip en Maan zijn eind van de zomer te zien in Tiel.

Voor de dertigste editie van het gratis festival Appelpop belooft de organisatie weer een line-up met ‘vaste waarden én fijne verrassingen uit de muzieksector’. Het festival presenteert BLØF , Krezip en Maan. Daarnaast zijn ook Prins S. en de Geit, Hang Youth en DeWolff geboekt. Voor een goed feestje kun je terecht bij Zer00s Heroes en 30 Something. Tot slot zijn Blanks en Wodan Boys te vinden onder de eerste namen voor Appelpop 2023.

Appelpop

Appelpop is een tweedaags popfestival aan de Waalkade in Tiel, Gelderland. Op het affiche vind je naast bekende Nederlandse artiesten ook enkele buitenlandse acts. Daarnaast is er voldoende ruimte voor lokaal talent. Appelpop is het grootste gratis muziekfestival van Nederland, dat doorgaans plaatsvindt in het tweede weekend van september. In totaal zijn er drie podia, die samen plek bieden aan ruim 150.000 festivalgangers. Naast live acts is er sinds 2019 een grote festivalmarkt en kun je deelnemen aan een silent disco of een grote vrijdagmiddagborrel.

Appelpop Logo

Appelpop 2023

Locatie
Nederland
Tiel, Nederland
Datum 8-9 september 2023
Line-up
Racoon
Kraantje Pappie
BLØF
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva