Luister de nieuwe Festivalpodcast: is er kunst in viral gaan?

the 1975
Photo: Ben Houdijk

Filosofische vragen in de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast! Ach, dat valt wel mee, maak je geen zorgen. Vooral veel aandacht voor festivals: wat speelt in de festival community, de indoorfestivals, bevrijdingsfestivals… alles komt voorbij! En als kerst op de taart, en kakelvers dampend Festivalpodcast anthem!

Verder hoor je deze episode onder andere:

  • Community updates over o.a. Guns N Roses
  • Nieuwe Down The Rabbit Hole namen: een eerst reactie.
  • Een pleidooi voor binnenfestivals en allerlei verschillende opties.
  • Worden live shows gebruikt als viral content generator? En is dat slim, of vies commercieel?
  • De rollercoaster ride rondom Bevrijdingsfestivals

Luister via Spotify

Vind je het leuk? Abonneer je dan! Je checkt de show op Spotify of op Apple Podcasts.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!