Ben Howard, The Blaze en meer naar Down The Rabbit Hole 2023

Ben Howard
Foto: Kamiel Scholten

Down The Rabbit Hole 2023 maakt weer een hele reeks nieuwe namen bekend. Naast Ben Howard en The Blaze kruipen onder andere Selah Sue, Death Grips en King Princess in het konijnenhol in Beuningen.

Eindelijk wordt het affiche van Down The Rabbit Hole 2023 weer een stukje verder aangevuld. De nieuwe bevestigingen voegen zich bij de eerder onthulde namen, waaronder Fred again.., Stromae en Paolo Nutini.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

Check de DTRH23 poster tot nu toe

Luister de bijgewerkte festivalplaylist

Uitverkocht DTRH 2023

Het duurde maar drie dagen, en toen waren alle weekendtickets voor het evenement uitverkocht. Wie na het zien van de nieuwe namen toch nog naar Down The Rabbit Hole 2023 wil, moet de hoop vestigen op Ticketmaster. Ook dan is het maar de vraag of het lukt om een kaartje te scoren. Maar met een beetje geluk en veel geduld, kun je zo nu en dan een ticket zien langskomen op het doorverkoopplatform.

Voor wie al een festivalticket in de pocket heeft, zijn er op de website nog wel groepscampingtickets, Rabbit Resort tickets, campercampingtickets, touringcartickets en parkeerkaarten te koop. Maak jij deze zomer de reis naar de Groene Heuvels? Vergeet dan niet om alvast in de sfeer te komen voor Down The Rabbit Hole 2023 met onze playlist.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.