Zwarte Cross 2023 maakt opnieuw namen bekend

Triggerfinger
foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Goed nieuws! De organisatie van Zwarte Cross maakt maar liefst 41 nieuwe namen bekend voor het festival van 2023. Onder andere Triggerfinger en FLEMMING passeren dit keer de revue.

Zwarte Cross 2023 maakt een flinke lading nieuwe artiesten bekend. Triggerfinger, Flemming en Bökkers treden aankomende zomer op in de Achterhoek. Het festival staat erom bekend dat er een breed scala aan artiesten een podium geeft. 41 artiesten vullen dit keer weer de affiche, zie de lijst hieronder!

Het is niet de eerste keer dat het festival een deel van de lineup voor de editie van 2023 bekendmaakt. Drie weken geleden kwam het festival voor het laatst met een hoop artiesten. Zo waren Goldband en Rondé al eerder beloofd. Ook in januari en december werd de lijst flink aangevuld. In totaal staan er nu zo’n 150 acts op de teller.

De Zwarte Cross is het grootste betaalde festival van Nederland en vindt plaats in het weekend van 21 tot 23 juli 2023. Naast muziek wordt er ook gemotorcrosst, gestunt en is er zelfs theater te vinden. Een hele ervaring dus! Meer weten over Zwarte Cross 2023? Check hier de website.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.