BLØF, John Coffey en meer naar Zwarte Cross 2023

Photo credit: Femke Valks / Festileaks (Bospop 2022)

Deurdonderen! Zwarte Cross 2023 blijft maar met namen gooien. Het grootste festival van Nederland maakt vandaag weer een flink pakket namen bekend. Onder andere BLØF en John Coffey zijn van de partij in Lichtenvoorde.

De line-up van Zwarte Cross 2023 raakt alsmaar voller en voller. Het festival presenteert vandaag een flink pakket van 42 nieuwe bevestigingen. Met BLØF , John Coffey, Davina Michelle en… We liegen niet alsof je een kind bent… Drukwerk! Dit en nog veel meer reist tussen 20 en 23 juli af naar Lichtenvoorde. Bekijk de volledige lijst met bekendmakingen hieronder.

Tickets

Als deze namen je over de streep trekken voor Zwarte Cross 2023 moeten we je teleurstellen. Het festival is al lang ook ver buiten de Achterhoek een begrip. Overal in het land weet men inmiddels waar Lichtenvoorde ligt. Zo is ook dit jaar Zwarte Cross weer helemaal uitverkocht. Dat is niet zo gek met het immense programma. Eerder werden onder andere Goldband, The Opposites, Triggerfinger en Bastille al bevestigd. Naast het muziekprogramma staat het festival bekend om een randprogramma vol stunts, theater en cabaret. Wie dat nu nog wil meemaken moet hopen op een succesje op TicketSwap.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.