Dam Swindle en Elias Mazian naar Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole 2023 bevestigt de komst van Dam Swindle, Elias Mazian, Bradley Zero en nog veel meer. Dit is de derde drop namen die het Beuningse festival bekendmaakt.

We worden verwend, want de lineup van Down The Rabbit Hole 2023 is net nog rijker gevuld. De REX dag- en nachtclub is dit jaar terug met een supervol progamma. Dit zijn alle nieuwe artiesten die eind juni het konijnenhol in duiken:

Nieuwe namen DTRH 2023

De REX stage zal dit jaar wegens groot sucess afgelopen jaar een nieuwe tent krijgen met nog meer dansruimte voor iedereen. Een verbreed en verhoogde tent zal de plaats in nemen en hier kan je het hele weekend dansen op verschillende dj’s, producers en liveacts. Eerder maakte het Beuningse festival al een groot deel van de lineup bekend. Onder andere headliners Paolo Nutini, Stromae en Fred again.. gaan het podium betreden. Nu zijn daar nog 24 kersverse namen aan toegevoegd.

Sfeer Down the Rabbit Hole 2022
Photo: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2023 is uitverkocht

De ticketverkoop voor Down The Rabbit Hole 2023 ging razendsnel. Wie nog geen ticket heeft kunnen bemachtigen, kan nog zijn geluk beproeven op het doorverkoop platform van Ticketmaster. Daar komt er af en toe nog een kaart voorbij voor DTRH 2023.

Op de website van het festival kan je wel nog een ticket krijgen voor de groepscamping. Voor de luxe paarden is er ook nog het Rabbit Resort te boeken, als verblijf tijdens het festival.

Ben jij een van de gelukkigen met een ticket? Kom alvast in de stemming door te luisteren naar de playlist, gevuld met de gehele lineup van Down The Rabbit Hole 2023.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.