Down The Rabbit Hole 2023 introduceert VIP-tickets en panoramadak

Hotot
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Wil jij een luxe festivalervaring en heb je nog een zakcentje over? Dan zijn de VIP-tickets van Down The Rabbit Hole 2023 misschien wel iets voor jou. Het evenement in Beuningen lanceert voor het eerst de ‘Rabbit Royale upgrade’.

Het kaartje komt met een aantal voordelen. Je hoeft niet lang in de rij te staan om het konijnenhol te kunnen betreden, want er is een speciale fast lane. Ook kun je genieten in de lounge voor Rabbit Royale bezoekers. Geen zin in een smerige dixie? Dan geeft dit ticket toegang tot eigen, luxe wc’s. Ten slotte heb jij het beste uitzicht op het hoofdpodium vanaf het panoramadak. Daar worden tevens exclusieve hapjes en drankjes geserveerd door speciale evenement hosts.

Aan de VIP-tickets voor Down The Rabbit Hole 2023 hangt een aardig prijskaartje. De Rabbit Royale upgrade kost €360,- inclusief servicekosten. Het eten en drinken zit niet inbegrepen in deze prijs. Ook verschaft het kaartje geen toegang tot het festivalterrein. Dat wordt dus even flink in de konijnenbuidel tasten.

Wilhemina Sky Deck

Down The Rabbit Hole heeft goed opgelet bij Pinkpop. In 2022 gaf het Limburgse festival bezoekers de keuze om voor een luxere ervaring te gaan. Ook dit jaar kun je kaartjes kopen voor het Wilhelmina Sky Deck. Dit verhoogde podium biedt zicht over hele terrein. Er worden hapjes geserveerd en bezoekers kunnen onbeperkt bier, wijn en fris bestellen. Net als bij Down The Rabbit Hole zijn er schonere toiletten aanwezig en kun je meteen het terrein op.

Toch zijn er enkele belangrijke verschillen. In de kaartjes voor het Wilhelmina Sky Deck zit entree inbegrepen. Daarnaast hoef je niet extra te betalen voor consumpties. Met de upgrade kun je niet alleen je favoriete artiesten van veraf bewonderen. Het ticket geeft tevens toegang tot de voorvakken van de South en Main Stage.

Down The Rabbit Hole 2023

In de Rabbit Lounge zal meer dan voldoende plek zijn, want er zijn slechts 150 VIP-kaarten beschikbaar. Wie nog geen festivalticket heeft, zal op jacht moeten. Het festival is al maanden stijf uitverkocht. Tweedehands kaarten zijn alleen te koop via het officiële doorverkoopplatform van Ticketmaster. Dit jaar verwachten bezoekers grote shows van de drie headliners: Fred again.., Stromae en Paolo Nutini. Onder meer IDLES, Ben Howard en The Blaze sieren ook het affiche. Nog maar twee maanden te gaan tot we weer mogen.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Burna Boy
Fred again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.