Down The Rabbit Hole 2023 uitverkocht

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Down The Rabbit Hole 2023 weekendtickets zijn uitverkocht laat de organisatie via social media kanalen weten. De ticketverkoop voor het festival in Beuningen heeft maar een korte drie dagen geduurd. Alleen beperkte packages en officiële doorverkoop tickets zijn nog beschikbaar.

Waar het vorig jaar naar omstandigheden nog spannend was om festivalkaartjes te kopen, lijkt deze angst nu helemaal verdwenen te zijn. Want kaartjes voor het festival in De Groene Heuvels van Beuningen zijn de deur uit gevlogen. Afgelopen zaterdag 3 december begon namelijk de officiële ticketverkoop om 11:00. Alle weekendtickets zijn maar liefst in maar 3 dagen volledig uitverkocht. Hoewel de meeste artiesten nog aangekondigd moeten worden, waren de eerste 20 namen overtuigend genoeg voor velen om gelijk een kaartje aan te schaffen. Ben jij een van de gelukkigen die volgend jaar staat de dansen bij Froukje of Stromae?

Tickets

Nog geen ticket kunnen bemachtigen, niet getreurd en geef de hoop niet op! Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Via de site van het resort van DTRH is nog een klein aantal Rabbit Deluxe packages te koop bestaande uit een accommodatie inclusief het bijbehorend aantal festivaltickets. Ook kunnen tickets doorverkocht worden via de DTRH-pagina op de site van Ticketmaster. Hier kun je op een veilige manier een ticket van iemand anders overkopen.

Down The Rabbit Hole 2023

Down The Rabbit Hole 2023 zal plaatsvinden van 30 juni tot en met 2 juli 2023. De locatie van het festival is wederom De Groene Heuvels in Beuningen, dichtbij Nijmegen. Dit jaar ging DTRH ervan door met de Festival Award voor ‘Beste sfeer’. Kom en geniet van kwaliteitsmuziek, heerlijk eten, drinken op speciale terrassen, zwemmen in het meer, hoelahoepen, theater en wapperman. Al zin om het konijnenhol in te duiken en jezelf onder te dompelen in de magische sfeer van Down The Rabbit Hole? Luister dan nu de Spotify playlist en ontdek de DTRH 2023 line-up.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.