Festileaks Tipt: de 10 beste bluetooth speakers voor op de camping

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Debbie Spaan / Festileaks

De festivalzomer van 2023 staat voor de deur en we mogen weer dromen van een mooi plekje op de festivalcamping. In onze handige Festival Paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Van een tent tot oordopjes, maar ook powerbanks en drankspelletjes. Van slapen zal het waarschijnlijk niet veel komen, dus een bluetooth speaker voor op de camping is een must-have. Een nieuwe nodig? Wij tippen graag de 10 beste bluetooth speakers!

Nog niet uitgezongen, gedanst of gesprongen? Neem je bluetooth speaker mee naar je favoriete festival en gooi een afterparty! Een grote of een kleinere? Goedkoop of liever investeren? We maakten een uitgebalanceerde selectie van de 10 beste bluetooth speakers voor op de camping!

bluetooth speaker

1. Strex Draagbare Bluetooth Speaker RGB

Wil je naast muziek luisteren nog iets extra’s, dan is deze bluetooth speaker met RGB verlichting een echte aanwinst. De Strex-luidspreker wordt ook geleverd met een verscheidenheid aan connectiviteitsopties, een krachtige batterij met een capaciteit van 1800 mAh en een stijlvol waterdicht ontwerp. 

Pluspunten: waterdicht, kleurrijk, goedkoop

xxx

2. JBL Flip 5 Groen Draagbare Bluetooth Speaker

Wie kent hem nog niet? De JBL Flip 5 is misschien wel de meest populaire bluetooth speaker van dit moment. Met PartyBoost kun je nu meerdere JBL-speakers aan elkaar koppelen. Een camping afterparty organiseren was nog nooit zo eenvoudig! Met meer dan 12 uur afspeeltijd kun je met deze geweldige luidspreker overal genieten van je favoriete muziek. 

Pluspunten: waterdicht, goede geluidskwaliteit, koppelbaar met meerdere speakers

xxx

De Bose SoundLink Micro is een compacte, krachtige speaker die volledig waterdicht is. Dankzij de scheurvaste bevestigingstape kun je de speaker overal monteren. Ondanks zijn compacte formaat levert de Bose SoundLink Micro een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Een specifiek nummer opzetten, zonder naar je telefoon te hoeven grijpen? Vraag Siri of Google Assistant om je fave track af te spelen.

Pluspunten: goede geluidskwaliteit, spraakopdrachten

xxx

bluetooth speaker

4. Sony SRS-XB13

Deze compacte, lichtgewicht luidspreker is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Met een batterijduur van meer dan 16 uur kun je urenlang bij je tentje van muziek genieten. Ondanks zijn compacte formaat levert hij een krachtig geluid met een diepe, krachtige bas en heldere zang. De speaker is verkrijgbaar in 6 felle kleuren. 

Pluspunten: kleurrijk, compact, lange accuduur

xxx

5. Auronic Bluetooth Speaker

Kristalhelder geluid inclusief een Bass+-modus. Deze spatwaterdichte Auronic bluetooth speaker is bovendien voorzien een grote en zuinige batterij en gaat tot wel 20 uur mee!

Pluspunten: goedkoop, lange accuduur, krachtige bass

xxx

bluetooth speaker

6. JBL Clip 4 Eco Groen

Klein, maar fijn! De compacte Clip 4 van JBL is de perfecte bluetooth speaker voor in je achterzak of campingstoel. De volledig geïntegreerde karabijnhaak kan direct in je tent gehangen worden. Waterbestendig, stofbestendig en tot 10 uur afspeeltijd.

Pluspunten: kleurrijk, compact, waterdicht

xxx

bluetooth speaker

Een bluetooth speaker met een flinker prijskaartje, maar dan heb je ook wat! Hoewel de batterijduur ‘van ‘slechts’ 8 uur bedraagt, ben je wel het grootste gedeelte van je weekend voorzien van kristalhelder geluid. Hij is klein, duurzaam en erg eenvoudig in gebruik. Bovendien kun je zelf een kleur kiezen die bij je past.

Pluspunten: uitstekend geluid, kleurrijk, koppelbaar met meerdere speakers

xxx

bluetooth speaker

8. Marshall Emberton

We zijn aangekomen bij de crème de la crème van bluetooth speakers: de Marshall Emberton. Het go-to versterker merk van rock ’n roll legendes is nu ook mee te nemen naar de camping. Met maar liefst 20 uren te gaan zonder op te laden en met de ingebouwde woofer produceert hij een krachtige bas. Slash, Angus Young, Joe Perry en Billy Gibbons gingen je al voor, ben jij de volgende?

Pluspunten: lange accuduur, mooi design, krachtige bass

xxx

9. Sony SRS-XB23

De Sony SRS-XB23 is een super krachtige, draagbare en duurzame bluetooth speaker. Hij is compact, lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, door een meegeleverde handige riem om jouw speaker op te hangen waar je maar wilt. 

Pluspunten: water- en roestbestendig, compact, koppelbaar met meerdere speakers

xxx

10. Romas® – Blyte

We sluiten af met wellicht de beste speaker qua prijs/kwaliteit verhouding. Deze bluetooth speaker van Romas voorziet je van surround sound met mogelijkheid tot bass boost, een RGB lichtshow én een krachtige accu waarmee je wel tot 16 uur je favoriete muziek kunt beluisteren bij je tentje!

Pluspunten: Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, lange accuduur, bass boost

xxx

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2023

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 9-11 juni 2023
Tickets Kopen