Foo Fighters hint naar aankondiging

Photo credit: Brantley Gutierrez

Foo Fighters hint naar een nieuwe aankondiging op social media. Of dit nou gaat om een nieuw album, nieuwe single of de aankondiging van de nieuwe drummer is nog niet bekend.

Op social media heeft Foo Fighters gisteren een post gedeeld met de tekst ‘Are you thinking what I’m thinking’. Daarop reageerde meteen duizenden fans waarvan een boel natuurlijk hopen op een show bij hun in de buurt. Wat de tekst precies betekend is natuurlijk onbekend nu. Het kan zijn dat de band nieuwe muziek gaat uitbrengen. Maar het kan ook zijn dat de band hun nieuwe drummer bekend maakt. Dit bericht komt een aantal maanden nadat de andere bandleden aankondigde door te gaan met de band.

Wie vervangt Taylor Hawkins?

Over iets meer dan een maand start de tour van Foo Fighters, wie de nieuwe drummer is van de band is nog steeds niet bekendgemaakt. Zou deze post dan toch daar naar hinten? Er gaan al langere tijd geruchten rond over wie de nieuwe drummer wordt. Travis Barker, Taylor’s zoon Shane Hawkins en The Darkness drummer Rufus Taylor worden genoemd als opvolgers van Taylor Hawkins. Maar een ander gerucht is ook dat frontman Dave Grohl zelf de drumpartijen op zich neemt. Wie dit gaat worden, gaan we zien.