Advertisement

Fred again.., Skrillex, Four Tet en Blink-182 vervangen Frank Ocean op Coachella 2023

Voor het tweede weekend van Coachella 2023 is er een kleine verandering. In plaats van Frank Ocean staan Fred again.., Skrillex, Four Tet en Blink-182 op het affiche van zondag.

Na een rommelige headliner show in weekend 1 van Coachella 2023 bleef het spannend wat Frank Ocean met zijn optreden van weekend 2 ging doen. De zanger zou namelijk zijn enkel gekneusd hebben in het eerste weekend en hier door misschien niet kunnen optreden. Een paar dagen voor weekend twee gaat beginnen is dan ook bekend gemaakt dat Frank niet zal optreden. Wel dat Blink-182 geupgrade werd tot headliner en samen met Fred Again.., Skrillex en Four Tet het festival mag afsluiten.

Coachella had al een nieuwe timetable gedeeld op de socials waar Blink-182 aan toegevoegd was als headliner voor zondag. Wel was na de band nog een plekje vrij op de mainstage waar “TBA” bij stond. Later werd pas bekend dat Fred again.., Skrillex en Four Tet op dit plekje staan.

In oktober 2022 kondigde de legendarische pop-punk band aan zich te herenigen in de originele opstelling van Mark Hoppus, Travis Barker en Tom Delonge. Op vrijdag (14 april) gaf de band zijn eerste show sinds lange tijd, wat natuurlijk fantastisch was. In weekend 1 van Coachella 2023 stonden ze op de Sahara stage op vrijdag maar voor weekend 2 krijgt de band een welverdiende upgrade. De band wordt namelijk de nieuwe headliner van de zondag en staat op de planning om 09:20-10:20PM op de mainstage.

Fred again.., Skrillex en Four Tet

Deze drie DJs zijn ook wel van de spontaniteit. Twee maanden geleden was het drietal in New York om een show in Madison Square Garden te geven. Een show die binnen drie minuten was uitverkocht. Om op te warmen voor de show hadden ze drie on aangekondigde surprise optredens door heel de stad. De laatste hier van was op Time Square waar duizende mensen op af kwamen. Genoeg fans dus die de DJ’s samen in actie willen zien. In maart 2023 kwam na lang wachten het nummer ‘Baby again’ uit wat ze samen geproduceerd hebben. Een nummer wat ze (bijna) zeker aankomende zondag wel zullen draaien. Dat de drie blij waren was wel te zien in de post die Fred deelde op zijn insta:

Coachella Logo

Coachella 2023

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 14-23 april 2023
Line-up
BLACKPINK
Bad Bunny
Frank Ocean
Tickets Niet meer beschikbaar.