Advertisement

Paul Kalkbrenner, J Balvin, Steve Aoki en meer naar Neversea Festival 2023

Een van de grootste muziekfestivals in Oost-Europa, Neversea Festival, heeft zojuist een reeks nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor 2023. Het festival zal plaatsvinden van 6 tot en met 9 juli 2023 in de Roemeense stad Constanța aan de Zwarte Zee. Het is de vijfde editie van het festival en de organisatie pakt weer fenomenaal uit met een aantal van ’s werelds grootste artiesten.

Eerder kondigde Neversea Alok, Don Diablo, Morten, Salvatore Ganacci, Sofi Tukker en Timmy Trumpet aan. Nu mag onderstaand lijstje ook pronken op de poster:

Mainstage

Daydreaming

Line-up 2023
Line-up 2023

Paul Kalkbrenner

De Berlijns DJ Paul Kalkbrenner staat niet voor de eerste keer op het podium in Constanța. Vorige editie was hij ook van de partij. Hij staat bekend om zijn energieke live optredens en zijn unieke geluid dat elementen van techno, electro en house combineert. Paul Kalkbrenner heeft een aantal succesvolle albums uitgebracht en zijn muziek is geliefd bij techno fans over de hele wereld.

Paul Kalkbrenner - Neversea 2022
Paul Kalkbrenner op Neversea 2022

Steve Aoki

Niet alleen Paul Kalkbrenner maakt zijn terugkeer op Neversea 2023, ook Steve Aoki is er weer te vinden. De EDM-hitjeskoning heeft intussen een indrukwekkend oeuvre opgebouwd, met zes studioalbums en talloze singles en remixes.

Maar het is niet alleen zijn muziek die Aoki tot een pionier in de wereld van de elektronische muziek heeft gemaakt. Hij is ook een van de eerste DJ’s die live crowdsurfing (in een opblaasboot wel te verstaan) en taart gooien in zijn optredens heeft geïntroduceerd, wat zijn act tot een spectaculaire en unieke ervaring maakt.

Steve Aoki Neversea 2022
Steve Aoki op Neversea 2022

Tickets

Tickets voor Neversea zijn intussen in de verkoop. Je scoort al een 4 dagen ticket vanaf €99,-! Koopje dus. Let op deze actie is maar tijdelijk!

Neversea Festival

Ben je liefhebber van de zee en elektronische muziek? Dan is Neversea het perfecte festival om in je agenda te zetten voor komende zomer. Vorig jaar mochten we ons al onderdompelen in dit te gekke festijn. Tip: de mooiste zonsondergang en opkomst vind je hier. Het feestgedruis gaat namelijk door tot in de vroege uurtjes.

  • Locatie: Constanța, Roemenië
  • Datum: 6-9 juli 2022
  • Tickets: Weekendtickets zijn nu gelimiteerd beschikbaar vanaf €99,-, normale prijs: €209 euro
  • Voor meer info over het festival kun je terecht op de website.