Till Lindemann op 14 december naar Ahoy Rotterdam

Op donderdag 14 december komt Till Lindemann naar Rotterdam. Deze show is de eerste solo show in Nederland voor de Rammstein-frontman. De kaartverkoop start dinsdag 2 mei om 12:00.

Till Lindemann geeft op donderdag 14 december een show in de RTM stage van Ahoy Rotterdam. Op zondag 10 december komt hij samen met zijn band naar de Lotto Arena in Antwerpen. Dit najaar geeft Lindemann maar liefst 24 shows in 13 landen. Waaronder dus de show in Rotterdam en Antwerpen. Hij begint zijn tour in november in Duitsland, daarna gaat hij Tsjechië, Slowakije, Polen en nog veel meer. Aan het einde van de tour staan België en Nederland op de planning.

Kaartverkoop

Till Lindemann-fans opgelet! De kaartverkoop voor de show in Rotterdam start dinsdag 2 mei om 12:00. Kaarten voor deze show kosten tussen de € 59,92 en € 75 euro. De tickets zijn te krijgen op de site van Ticketmaster. Het concert is niet geschikt voor kinderen, de toegang is namelijk vanaf 16 jaar.

Als je niet naar de show in Rotterdam wilt is er op zondag 10 december ook nog een optreden in de Lotto Arena in Antwerpen. De tickets voor deze show zijn tussen de € 68 en € 79 euro. Deze zijn te krijgen via de website van de Lotto Arena. Het concert in België is 18+.

Wat kun je verwachten

Tijdens deze show kun je natuurlijk een waanzinnig optreden van Till Lindemann verwachten. Je gaat een hoop metal, oude en nieuwe nummers, video en veel special effects zien tijdens deze show. Hierboven kun je alvast een een teaser van de tour bekijken!

Als je niet zo lang wilt wachten om Till Lindemann live te zien, kun je op 6 of 7 juli ook nog naar het concert van Rammstein in Groningen. Je kunt ook op 4 of 5 augustus naar het Brusselse Koning Boudewijnstadion.