Rammstein bevestigt: 6 juli Groningen, 4 augustus Brussel

Rammstein komt op 6 juli 2023 naar Groningen voor een concert in het Stadspark. Ook staat de band op 4 augustus in het Brusselse Koning Boudewijnstadion. De kaartverkoop start over precies een week, op 8 september om 10:00.

Het rommelde gister al even, maar nu is het officieel: Rammstein trekt in 2023 opnieuw door Europa. Het wordt de allereerste keer dat de flamboyante Duitsers Groningen aandoen.

Rammstein weet van geen ophouden

Rammstein houdt duidelijk niet van stilzitten. Met hun spectaculaire show vol extravagante pyrotechniek traden ze sinds 2019 al zes keer op in de Benelux. Eerder dit jaar waren Nijmegen en Oostende bijvoorbeeld nog aan de beurt. Bij die laatste show werd er al sterk gehint dat we niet lang hoefden te wachten op hun terugkeer.

Nu komen daar dus weer twee concerten bij. Zet maar vast een wekkertje voor de kaartverkoop volgende week.