Draaimolen Festival 2023 onthult gehele line-up

Draaimolen Festival 2022
Photo: Rafael Dimiioniatis

De organisatie van het Tilburgse Draaimolen Festival presenteert de volledige line-up voor de tiende editie. Onder anderen Skrillex, Job Jobse en KI/KI zullen te zien zijn.

Draaimolen Festival 2023 maakt maar liefst 79 namen bekend. Dit is gelijk de complete line-up.

De hosting partners voor vijf van de zes podia waren al bekend; Job Jobse is terug van weggeweest en neemt de mainstage in handen onder de naam Strangelove. Eris Drew & Octo Octa nemen de Forest Rave weer voor hun rekening en Nous’klaer audio is niet meer weg te denken bij de Aura. Blawan wisselt van stage en heeft Pariah aan zijn zijde in The Pit. Nieuw in het bos is Nene H, die met haar label Umay op vrijdag The Tunnel overneemt. The Chapel is in handen van Draaimolen zelf en staat vol met speciale live optredens.

Tickets zijn al een tijdje te koop. Kaartjes voor het hele weekend zijn er vanaf €110,- exclusief servicekosten. Je kunt ook een ticket aanschaffen voor één van de festivaldagen.

Draaimolen Festival
Photo: Susan Eline

Draaimolen Festival 2023

Draaimolen viert dit jaar alweer haar tiende editie en heeft meermaals uitgepakt met goede dj’s. Het festival vindt plaats op 8 en 9 september en staat met name bekend om elektronische muziek. Vorig jaar waren onder andere KI/KI en Avalon Emerson geprogrammeerd. Op het festival is plek voor zo’n 12.500 bezoekers. Draaimolen vindt plaats op een interessante locatie: bij aankomst bevind je je op een complex van millitaire gebouwen, dat is omringd door een bos. Je kunt er ook kamperen. Meer informatie over het festival? Bezoek de website van Draaimolen.

Over de auteur ✍️

Eva Wendt

Hi, I'm Eva, 19 years old and I want to work in the music/festival industry. I dont know yet what exactly, because there are many things I like about it. I used to organize my own festival for 6 years and studied IEMES (International Event Music & Entertrainment Studies). I quit this after around 8 months to start working at IFFR (Internional Film Festival Rotterdam). This February I started to write for Festileaks to gain experience in this as well!

Meer van Eva