Datum en kaartverkoop Draaimolen 2023 bekend

Goed nieuws! Draaimolen maakt de data van hun festival in 2023 bekend. Op 8 en 9 september kunnen de voetjes weer van de vloer in het bos van Tilburg. Op 24 november gaat de kaartverkoop van start. De line-up is nog niet bekend.

Het Tilburgse Draaimolen Festival presenteert vol enthousiasme de datum van de volgende editie op Facebook. Op de 24e van november kun je alvast gaan klaarzitten voor tickets! De mensen die vorig jaar ook aanwezig waren hebben geluk: de organisatie maakt het mogelijk om op de nacht van 11 op 12 november alvast tegen een lagere prijs een ticket aan te schaffen. Draaimolen is relatief goedkoop. Vorig jaar was je voor een volledig weekend iets meer dan 90 euro kwijt.

Draaimolen

Draaimolen viert volgend jaar alweer zijn tiende editie en heeft meermaals uitgepakt met goede dj’s. Het festival verzorgt met name elektronische muziek. Vorig jaar waren onder andere KI/KI en Avalon Emerson geprogrammeerd. Op het festival is plek voor zo’n 12.500 bezoekers. Draaimolen vindt plaats op een interessante locatie: bij aankomst bevind je je op een complex van millitaire gebouwen, omringt door een bos. Je kunt er kamperen. Meer informatie over het festival? Bezoek de website van Draaimolen.