Into The Great Wide Open 2023 bevestigt Arooj Aftab, Sticks en meer

Photo: Tom van Huisstede

Into The Great Wide Open 2023 heeft 15 nieuwe namen bekend gemaakt. Onder andere Arooj Aftab, Sticks en Cloud Cafe zijn toegevoegd aan het affiche.

Het Vlielandse festival is daarmee vijftien nieuwe namen rijker. Naast bovengenoemde acts staan ook Brintex Collective, Pitou en Floodlights van het zomer op het podium. Zes van de aangekondigde acts zijn afkomstig uit Nederland. Ook staan er artiesten uit Pakistan, Zwitserland, Groot-Brittannië en Australië op het programma. Eerder kondigde het festival al Squid, Altin Gün en Agar Agar aan.

Lees hieronder de volledige lijst aan nieuwe namen:

Kolderprogramma

Naast de aanvulling van het muzikale programma, maakt de organisatie van ITGWO ook het Kolderprogramma bekend. Kinderen kunnen daar dingen uitvinden, proefjes doen en experimenteren. Het is als een laboratorium. Maar dan in het bos, en zonder de witte jassen.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2023

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 31 augustus - 3 september 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.