Into The Great Wide Open 2023 trapt af met Squid, Altin Gün en meer

Photo: BliP Agency

De eerste namen van Into The Great Wide Open 2023 zijn een feit. Onder andere Squid, Altin Gün en Agar Agar staan dit jaar op het festival in Vlieland.

De voorpret voor Into The Great Wide Open 2023 kan nu echt beginnen. Naast Squid, Altin Gün en Agar Agar staan ook Charlotte Adigéry and Bolis Pupul en Goldkimono op het affiche. Zij volgen onder andere S10 en Black Country, New Road op, die vorig jaar naar het Waddeneiland kwamen. Op het festival in Vlieland staat naast muziek ook kunst en duurzaamheid centraal. Op dit moment heeft de organisatie nog geen namen voor het kunstprogramma bekendgemaakt, die volgen later. In de post hieronder is de volledige line-up te zien.

Duurzaamheid

Buiten muziek en kunst is duurzaamheid ook enorm belangrijk bij Into The Great Wide Open. Afgelopen editie is het het festival zelfs gelukt om 350.000 stuks wegwerpservies te besparen, door al het servies volledig afwasbaar te maken. Zo werd het festival nog een beetje groener en duurzamer.

Tickets Into The Great Wide Open 2023

Into The Great Wide Open 2023 vindt plaats van 31 augustus t/m 3 september. De kaarten gaan komende week op 28 januari om 10:00 in de verkoop via de website. Ook dit jaar zijn er alleen weekendtickets beschikbaar. Een weekendticket kost dit jaar € 212,50 voor volwassenen. Het festival verkoopt ook altijd speciale kaartjes voor minderjarigen. Dit jaar zijn tieners van 12 t/m 17 € 65 kwijt en kinderen van 4 t/m 11 betalen slechts € 45. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2023

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 31 augustus - 3 september 2023
Tickets Kopen