Snelle & de Lieve Jongens band en nog meer nieuwe namen voor Zwarte Cross 2023

Foto: Nikki Born (Paaspop 2022)

Het Zwarte Cross festival kondigt een nieuwe lading artiesten aan. Onder andere Snelle & de Lieve Jongens band gaan afreizen naar het Achterhoekse festival.

Het blijft maar namen regenen voor het Zwarte Cross 2023 festival. Vandaag maakt het festival een reeks artiesten bekend die het programma nog rijker opvullen. Hier een overzicht van alle kersverse bevestigingen:

Uitverkocht

Eerder kondigde het festival al aan dat onder andere BLØF , Davina Michelle en John Coffey ook aanwezig zijn in Lichtenvoorde. De Zwarte Cross staat ook bekend om het veelzijdige randprogamma. Festivalgangers kunnen theater en cabaret shows bijwonen en motorcrossers in actie zien. Helaas is het festival hartstikke uitverkocht. Wie nog een kaartje wil bemachtigen, kan zijn geluk beproeven op Ticketswap.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2023

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 20-23 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.