Sum 41 stopt na volgend album en tour

Photo: Femke Valks / Festileaks

Slecht nieuws voor alle fans van Sum 41. De Canadese band heeft besloten om te stoppen, echter komt er nog een nieuw album en een afsluitende tour.

Na 27 jaar gooit Sum 41 de handdoek in de ring. Gisteren kondigde de Canadese punkrockband dit aan op Instagram. De band meldt dat de tourdata die nu nog gepland staan nog wel gewoon door gaan. Daarnaast brengt de formatie ook nog een album uit met de naam ‘Heaven :x: Hell”. Daaraan gekoppeld doet Sum 41 nog een final wereldtour. Zie hieronder de complete statement:

Europese Tour 2023

Als je Sum 41 dit jaar nog wilt zien in Europa, dan heb je nog wel een aantal kansen. Begin juni staan de punkrockers nog op Rock Am Ring en Rock Im Park. Daarnaast staat de band nog op Novarock, Hellfest en een aantal kleinere festivals. Ook doen ze enkele zaalshows, maar helaas niks in de Benelux. Ga jij ze zien op een van deze festivals?