All aboard the Heineken Balaton Sound 2023 Boat Party

Photo: Noël Schuurman (Balaton Sound 2023)

Balaton Sound organiseert al jaren intieme Boat Parties. En geef ze eens ongelijk als jouw festival omringd wordt door het prachtige Balatonmeer. De feestjes zijn voor festivalgangers het ideale moment om in de nog vroege uurtjes rustig op te starten, te relaxen en te genieten van exclusieve sets. Wij stapten aan boord en gingen op ontdekkingstocht om op te graven wat jij kan verwachten.

Balaton Sound Boat Party uniek

Feest in een unieke setting

Bij een Balaton Sound Boat Party ontsnap je aan de festivalweide en de drukke menigtes om voor een paar uur los te gaan op een wel hele unieke feestlocatie. De beste beats gecombineerd met overheerlijke drankjes en het klotsende water zorgen voor een bijzondere beleving die jouw festivalervaring naar een hoger niveau tilt. Het normale kitscherige karakter van personen op een jacht wordt voor even overboord gegooid en ingeruild voor energieke feestgangers met bucket hats, felle bikini’s en glitters. Deze unieke ervaring kom je niet bij veel andere festivals tegen. En daar is een hele goede reden voor. Niet elk festival beschikt over de luxe van een Balatonmeer dat aan het festival grenst.

Balaton Sound Boat Party Balatonmeer

Zie (Balaton)meer

Ook voor de ontdekkingsreizigers die meer van de omgeving willen zien tijdens hun festivalvakantie valt er genoeg te aanschouwen. Met een omtrek van 236 kilometer kan je met gemak uren varen en ben je nog niet uitgekeken. De boot ligt in de haven van Siófok – een mooie stad waar zelf al genoeg over te vertellen valt – op zo’n tien kilometer van het festival. Vanaf daar vaart de boot richting het festivalterrein waarbij je heel veel moois tegenkomt onderweg.

Balaton Sound Boat Party muziek

Geniet van intieme sets

Maar de feestgangers kopen natuurlijk niet alleen voor de mooie omgeving een kaartje. De snoeiharde beats vliegen dan ook over het normaal zo rustgevende Balatonmeer. In de intieme setting is het bijna onmogelijk om stil te staan en de langsvarende vakantiegangers dansen dan ook vrolijk mee op de knallende EDM tracks.

De organisatie heeft kosten noch moeite gespaard om op alle festivaldagen een spetterend bootfeest neer te zetten. Zo laat elke dag een andere DJ de beats uit de speakers golven. Liefhebbers van alle soorten EDM kunnen dus een dag uitzoeken waarop ze hun feestje op het Balatonmeer willen vieren.

Balaton Sound Boat Party sfeer

Leer je mede festivalgangers beter kennen

Door de knusse setting van een Balaton Sound Boat Party raak je snel aan de praat met je mede schippers. Het begint al bij de busrit naar Siófok waarbij je al kan kennismaken om vervolgens met een groep van driehonderd de boot op te stappen. De relatief ‘kleine’ groep (in verhouding met het festivalterrein zelf) zorgt er echt voor dat het feest aanvoelt als een vertrouwd buurtcafé, maar dan een stukje verder van huis op het water in Hongarije.

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen