De Festileaks Top 17: Kendrick Lamar komt twee keer nieuw binnen in de lijst

De Festileaks Top 17 is onze eigen hitlijst samengesteld door de Festileaks community. Queens of the Stone Age springt naar de nummer 1 positie deze week. Lange bandnamen werken sowieso, want King Gizzard & The Lizard Wizard stijgen door naar de tweede plek.

Elke maandag zal de Festileaks Top 17 bekendgemaakt worden en jij bepaalt de inhoud van deze hitlijst! Het enige wat je hoeft te doen is je stem uit te brengen. Dat kan door op onderstaande link te klikken. Natuurlijk mag je ook een eigen suggestie doorgeven. Let op: stem vóór zondag.

STEM HIER!!!

De Festileaks Top 17 van week 23

Maar liefst 7 nieuwe noteringen in de lijst, waarvan Foo Fighters de hoogste is. Opvallend veel artiesten die tweemaal in de lijst staan, Queens of the Stone Age, Froukje en Kendrick Lamar. blur fans moeten aan het werk, de Britse band is de diepste zakker deze week. Check de hele lijst hieronder!

 1. Queens of the Stone Age – ‘Emotion Sickness’ (+9)
 2. King Gizzard & The Lizard Wizard – ‘Gila Monster’’ (+2)
 3. Froukje – ‘Als Ik God Was’ (+0)
 4. Foo Fighters – ‘Show Me How’ (Nieuw)
 5. Nothing But Thieves – ‘Overcome’ (+3)
 6. Froukje – ‘Naar Het Licht’ (-5)
 7. Jorja Smith – ‘Little Things’ (+4)
 8. boygenius – ‘Not Strong Enough’ (-6)
 9. Charlotte de Witte – ‘Overdrive’ (Nieuw)
 10. Kendrick Lamar ft. Baby Keem – ‘The Hillbillies’ (Nieuw)
 11. Royal Blood – ‘Mountains at Midnight’ (Nieuw)
 12. Beyoncé ft. Kendrick Lamar – ‘America Has A Problem’ (Nieuw)
 13. Kylie Minogue – ‘Padam Padam’ (Nieuw)
 14. Queens of the Stone Age – ‘Carnavoyeur’ (Nieuw)
 15. Daft Punk ft. The Voidz – ‘Infinity Repeating’ (+0)
 16. Blur – ‘The Narcissist’ (-11)
 17. Linkin Park – ‘Lost’ (-5)
(Helaas mist ‘The HillBillies’ in de Spotify playlist aangezien deze niet op Spotify staat)

Festileaks op Spotify

Ook op Spotify is Festileaks hèt platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de wekelijkse ‘Festileaks Release Radar’.