Dit was het eerste festivaloptreden in 2023 van Kendrick Lamar in 5 video’s

Afgelopen vrijdag was het zover: Kendrick Lamar betrad het podium van Primavera Sound 2023. Het was het allereerste festivaloptreden in 2023 van Mr. Morale himself. Nu weten we eindelijk wat we later deze maand ongeveer kunnen verwachten op Rolling Loud. Wij hebben 5 video’s voor je verzameld die het optreden samenvatten.

Volgende week staat Kendrick Lamar op Primavera Sound Madrid. Eén van onze redacteuren doet verslag van het festival en schrijft een artikel over zijn optreden. Wanneer je benieuwd bent naar een review, zorg dan ervoor dat je volgend weekend Festileaks in de gaten houdt!

Mr. Morale & The Big Steppers

Iets meer dan een jaar geleden kwam Mr. Morale & The Big Steppers uit, Kendrick’s meest persoonlijke album tot nu toe. Uiteraard mogen de nummers daarvan deze tour niet ontbreken. ‘N95’ blijkt goed in de smaak te vallen bij het publiek.

Voor het eerst

In 2013 stond Kendrick Lamar op het nummer ‘Nosetalgia’ van Pusha T Tijdens Primavera Sound 2023 liet hij zijn aandeel in deze track voor het eerst live zien.

Klassiekers

Kendrick Lamar denkt ook aan zijn trouwe fans die er al vanaf het eerste moment bij zijn. Voor het eerst sinds jaren speelt hij het nummer ‘A.D.H.D.’ weer, dat van zijn debuutalbum Section.80 komt.

Gastoptreden van Baby Keem

Een optreden van zijn neefje Baby Keem, die eerder die dag op het festival stond, kon natuurlijk niet ontbreken. Samen doen ze ‘Vent’ en ‘Family Ties’, wat voor één groot feest zorgt.

Strakke raps

Wie naar een optreden van Kendrick Lamar gaat, weet zeker dat het een goed optreden wordt. Hij rapt bijna ieder woord super strak mee.

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2023

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 31 mei - 4 juni 2023
Line-up
Halsey
Pet Shop Boys
Calvin Harris
Tickets Niet meer beschikbaar.