Mumford & Sons steken Stromae een hart onder de riem op Rock Werchter 2023

Nadat Stromae onverhoopt moest afzeggen, kwamen Mumford & Sons hem vervangen. Voor en na hun show lieten ze echter een nummer van hem horen. Moeten we dat nu leuk of vervelend vinden?

Dat was even schrikken. Toen het donderdagavond zo ongeveer tijd was voor vervanger Mumford & Sons om het hoofdpodium te verschijnen, weerklonk plots ‘Papaoutai’ van de geannuleerde afsluiter Stromae uit de luidsprekers.

Zelf een nummer van hem zingen zagen Mumford en zonen blijkbaar niet zitten, vermoedelijk omdat ze het Frans niet meester zijn. Maar ze droegen wel het nummer ‘Awake My Soul’ op aan de hyperpopulaire Belg, die vanwege zijn gezondheid verstek moesten laten gaan.

Ook na het afsluitende nummer van Mumford & Sons schalde Stromae over het festivalterrein, dit keer met ‘Tous les Mêmes’. Dat betekent ‘allemaal dezelfden’, maar dat klopt natuurlijk niet: Mumford & Sons zijn bepaald geen Stromae. Is het dan eigenlijk wel zo’n leuk idee om iedereen er nog eens aan te herinneren wie hier eigenlijk had moeten staan? Wat denken jullie?

Vond jij het leuk of pijnlijk dat er voor en na het concert van vervanger Mumford & Sons een nummer van Stromae te horen was?
  • Voeg je antwoord toe
Mumford & Sons Setlist Rock Werchter  2023, Summer Tour ‘23

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2023

Locatie
België
Werchter, België
Datum 29 juni - 2 juli 2023
Tickets Niet meer beschikbaar.