Advertisement

Elmer vervangt Alewya op Lowlands 2023

Helaas geen alewya op Lowlands 2023. Door omstandigheden kan de zangeres helaas niet naar Biddinghuizen afreizen aankomend weekend. Gelukkig heeft de organisatie een mooie vervanger kunnen regelen: Elmer.

Elmer zal vrijdag 18 augustus om 20:00 uur in de X-Ray optreden. Het alter-ego van Merel Pauw staat bekend door de plaksnor die ze draagt en de dansbare tracks die ze schrijft. Diezelfde dag staat de rapper ook al op Pukkelpop, dus zal ze moeten doorcrossen om daarna weer in Flevoland op te treden.

Elmer schrijft nummers over belangrijke thema’s zoals stress en ouders. Wie dan ook nog niet genoeg van haar optreden heeft gekregen kan haar nog een keer zien op zondag 20 augustus tussen 13:00-15:00 in de rijdende tent. Hier kan je een stukje mee lopen terwijl je bangers zoals ‘Je vader’, ‘Fantastisch’ en ‘Suzan & Freek’ mee zingt in de tent.

Lowlands 2023

Het kan bijna beginnen: Lowlands 2023. Wie die nog niet heeft, kan tot donderdag 17 augustus 05:00 uur op het Ticketmaster doorverkoopplatform een kaartje scoren. Daarna gaat het platform helaas dicht en kunnen er geen tickets meer doorverkocht worden. Heb je al wel een kaartje? Warm dan vast op met deze mix zodat je helemaal ready bent voor Lowlands 2023.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.