Job Jobse geeft stomende verrassingsset op Lowlands 2023

Job Jobse op Lowlands 2023, photo credit: Festileaks

De hyperpopulaire Job Jobse was één van de grootste namen op de affiche van Lowlands 2023 en draaide zaterdagnacht dan ook voor een uitpuilende Bravo. Maar genoeg krijgen van het festival kon hij niet, want van zondag- op maandagnacht speelde hij ook nog een verrassingsset op het festival.

Rond een uurtje of 1 komen de appjes in de Lowlands groepsapps massaal binnen. Direct gonst het over het hele terrein: Job Jobse is achter de draaitafel geklommen in de Adonis! De kleurrijke gloryhole vierde dit jaar het vijfde jubileum en pakte al het hele weekend flink uit, maar krijgt tijdens de laatste Lowlands-nacht de kers op de taart.

Kansloos

De Amsterdamse house-headliner opent de onaangekondigde performance met Beyoncé’s ‘Break My Soul’ en zorgt vanaf dat moment voor een extatische Adonis. De rijen voor de deur zijn direct niet te houden en wie er niet toevallig al binnen was, is kansloos om er nog bij te zijn.

En wie er wel was, beleeft één van de meest memorabele momenten van deze editie van Lowlands. In een zweterige Adonis vliegen de trance-klassiekers je om de oren, in een decor van rijkelijk beglitterde drag queens in een queer bar waar niemand een kledingstuk te veel draagt.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.