Advertisement

Pas op: tickets voor Fyre Festival 2 zijn nu te koop

Fyre Festival - Foto: Reddit (u/Here_Comes_the_Kingz)
Foto: Reddit (u/Here_Comes_the_Kingz)

De bedenker van het Fyre Festival, Billy Mcfarland, gunt zichzelf een tweede kans. Fyre Festival 2 is aangekondigd maar mist nog een locatie, headliners en een datum. Wordt het festival in nu wel een denderend succes, of stoot deze ezel zich twee keer aan dezelfde steen?

De wereld keek in 2017 met grote ogen toe hoe het influencer walhalla festival in de Bahama’s volledig in de soep liep. Voor wie een opfrisser nodig heeft, de bezoekers werd een luxe festival beloofd, maar bij aankomst bleek er vrijwel niks geregeld te zijn. Bezoekers moesten slapen in tenten in plaats van villa’s, en kregen witbrood belegd met een treurig plakje kaas. Uiteindelijk kwam het nieuws dat alle headliners cancelden en werd Fyre Festival afgelast. Billy McFarland werd veroordeeld en zat een gevangenisstraf uit van zes jaar. Nu is de fraudeur terug met een tweede editie van het omstreden festival.

/

Nieuwe ronde nieuwe kansen voor Fyre Festival 2?

Eerder in het jaar tweette de bedenker van het Fyre Festival al dat hij dacht aan een nieuwe editie. Op dat moment was hij pas net op vrije voeten. Niemand zat erop te wachten, maar tegen alle verwachtingen in zijn nu de tickets voor de tweede editie in de verkoop gegaan. De tweede editie van het festival mist nog wel het een en ander: een locatie, datum en headliners. Billy McFarland kondigde op Instagram aan dat de eerste ronde tickets zijn uitverkocht.