Desperados komt met nieuwe ‘Acht tot Nacht’ feesten voor early clubbers

Desperados komt met een nieuwe serie feesten: Acht tot Nacht. Perfect voor wie wel wil dansen, maar niet tot middernacht wil wachten. De eerste edities zijn gepland op 14 september in Club Atelier en op 11 oktober in Bitterzoet.

Acht tot Nacht heeft de clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten. Dus als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, is dit niet de plek om te zijn. Elke act heeft een special act, die niet van tevoren bekend wordt gemaakt.

Unexpected acts 

Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. Samen met clubeigenaren gaat het drankjesmerk op zoek naar nieuwe acts zodat geen avond hetzelfde is. “Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien,” aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. “We maken heel bewust de acts van te voren niet bekend. Dat is net zo verrassend als een Desperados biertje. Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs.”

Knetterveel energie 

Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op. Bij Acht tot Nacht is dat anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan: no time to waste. “Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur,” vertelt Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative, bedenker van het Acht tot Nacht concept. “Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we acht tot nacht bedacht.”

Edities 

De eerste twee edities zijn inmiddels gepland. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

  • Editie 1: Donderdag 14 september in Club Atelier, Amsterdam 
  • Editie 2: Woensdag 11 oktober in Bitterzoet, Amsterdam