IDLES naar AFAS Live op vrijdag 8 maart 2024

Op 8 maart 2024 komt IDLES naar de AFAS Live. Na een tour door Noord-Amerika afgelopen zomer is het tijd dat de band naar Europa komt.

Ze beginnen met de tour op 29 februari in Porto, Portugal. Daarna doen ze een handjevol shows en gaan ze onder andere langs Parijs, Antwerpen, Praag en eindigen ze in Frankfurt. Deze Europese tour belooft een reeks onvergetelijke optredens te worden, laat de band weten via Instagram. Op vrijdag 22 september om 10:00 gaan de kaarten voor de AFAS Live show in de verkoop. Kaarten zijn te koop via de Ticketmaster website.

IDLES heeft in 2023 ook al veel shows gespeeld. In het voorjaar stonden ze in Noord-Amerika en in het najaar spelen ze nog op een festival in Griekenland en Thailand. Tot de eerste show in februari hebben ze dan even een welverdiende pauze.

Festivals in 2024?

Afgelopen zomer hebben we nog van IDLES kunnen genieten op Down the Rabbit Hole. De band wist met dit optreden nog op nummer vier te eindigen van de publieks-top 25 beste optredens van Down The Rabbit Hole 2023. Wat veel goeds belooft voor de AFAS show in 2024. Aangezien de Europese tour op 23 maart 2024 eindigt is de band op tijd klaar voor de festivalzomer. Wellicht zien we ze nog terug op Best Kept Secret?