Kijk Terug: Bonobo op DGTL 2023

Photo: Neil Krug

De festivalzomer is ondertussen zo goed als afgelopen, helaas! Gelukkig kunnen we nog nagenieten van de beste optredens uit de weides van dit jaar. Denk alvast na over je ultieme favoriet en breng je stem uit voor de beste festivalact van het jaar. Vandaag in de spotlight: de show van Bonobo op DGTL 2023.

Dat bij een optreden van Bonobo een goed feestje te vinden is, dat staat vast. Al meerdere keren heeft de Brit zijn kunsten laten zien op DGTL, soms met band en soms als DJ. Voor het optreden van dit jaar is Simon Green achter de knoppen gedoken en dat kan hij als geen ander. De Boiler Room van DGTL stijgt tot hoge temperaturen, en dat is niet alleen te danken aan het zonnige weer. Bonobo maakt met zijn house een reis langs allemaal exotische genres, wat zorgt voor een set die je naar veel plekken brengt. In deze reis neemt hij je mee langs de jazz, folk, en soul met wereldse klanken. Doe je meubels aan de kant een dans een uurtje mee met Bonobo.

DGTL Logo

DGTL 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 7-9 april 2023
Line-up
Paula Temple
Monolink
CamelPhat
Tickets Niet meer beschikbaar.

Over de auteur ✍️

Fons van der Sar

Student Media & Creative Industries aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Liefhebber van vinyl, gitaren, festivals en alles wat met muziek te maken heeft. Deuntjes van Radiohead, Arcade Fire, The Strokes, Daft Punk en The National doen het altijd goed bij mij.

Meer van Fons