Mysteryland 2024 kondigt kaartverkoop aan

We zijn nog maar net bijgekomen van Mysteryland, of de kaartverkoop voor de editie van 2024 staat al voor de deur. Het is nu mogelijk om je in te schrijven.

Heb jij ook zo onwijs genoten van Mysteryland 2023? Dan heb je geluk, want het is al heel snel mogelijk om een kaartje voor volgend jaar te bemachtigen. Het festival maakt vandaag bekend dat het mogelijk is om aan te melden via de website. Klik op de knop ‘pre-register 2024’ rechtsboven, laat je e-mailadres achter en voilà.

Op donderdag 28 september gaan de eerste kaarten om stipt elf uur de deur uit. Het is dan al mogelijk om zowel dag- als weekendtickets te bemachtigen. Ook de campingkaarten gaan dan in de verkoop. Het is alleen mogelijk om je in te schrijven voor aanstaande maandag 25 september, exact drie dagen voor de kaartverkoop van Mysteryland 2024 begint.

Foto: Niels de Vries

Mysteryland 2024

Was jij dit jaar ook aanwezig op het heerlijk georganiseerde dancefestival? Mysteryland biedt liefhebbers van allerlei typen muziek een geweldig weekend. Aan het eind van afgelopen festivalzomer kon je het ene moment losgaan op de techno set van Joris Voorn of meezingen bij de partybus. Het andere moment sta je bij Broederliefde, Natte Visstick of Timmy Trumpet. Een bonte mix van genres die wederom voor een goed bezochte editie zorgde.

Wil jij je verzekeren van een bezoek aan het Haarlemmermeerse bos? Schrijf je dan snel in. De data voor volgend jaar zijn al bekend. Dan vindt Mysteryland plaats van 30 augustus tot en met 1 september 2024. De prijzen zijn nog niet bekend, maar dit jaar betaalde je ongeveer 200 euro voor een weekend inclusief camping of gemiddeld 90 voor een dag.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2024

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 30 augustus - 1 september 2024
Tickets Kopen