Sam Smith meldt zich als headliner voor festivalseizoen 2024

Sam Smith

Sam Smith kondigt een eerste headline-show op een Europees festival aan voor 2024. Hen zal te zien zijn op het Noorse Stavernfestivalen begin juli volgend jaar. Hetzelfde weekend waarin ook Rock Werchter en Down The Rabbit Hole plaatsvinden.

Na slechts drie festivalstops in Europa vorig jaar, is het tijd voor een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Sam Smith komt volgende zomer weer naar Europa. Hen staat komend jaar op het Noorse Stavernfestivalen, dat wordt gehouden van 3 tot en met 6 juli 2024. Dat maakt een passage op Rock Werchter en Down The Rabbit Hole ineens een stukje meer waarschijnlijk.

Gloria Tour

Smith is – na Noord-Amerika – nu in Azië aan het touren met hun laatste album: Gloria. Hun Ziggo Dome show van afgelopen mei werd goed ontvangen. En ook op NOS Alive 2023 gooide de popster hoge ogen met een gebalanceerde show. Natuurlijk presenteert de Brit in hun show hun nieuwste werk, in veel extravagante outfits. Daarnaast is er genoeg ruimte voor de oudere hits, zoals ‘I’m Not the Only One’ en ‘Stay With Me’.

Hun afgelopen shows zijn dus zeker de moeite waard. Flamboyante outfits om je ogen uit te kijken, en vele hits om luidkeels mee te zingen. Dat maakt de singer-songwriter een logische keuze als festivalact. Laten we hopen dat Sam dit jaar ook in de Benelux op de festivalweides te bewonderen zal zijn.