Advertisement

Zo gaat festivalseizoen 2023 de boeken in: luister de nieuwe Festivalpodcast

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Strik erom. De festivals zitten er weer op voor deze zomer. Julia, Judith en Jos duiken nog één laatste keer de studio in voor de laatste Festivalpodcast van dit seizoen. De feestelijke episode staat vol met terugblikken en heeft als centrale vraag: hoe gaat festivalseizoen 2023 de boeken in?

Deze aflevering wordt het bekende trio bijgestaan door Joris Timmerman, vaste editor van de Festivalpodcast. Samen bespreken ze onder meer:

  • De beste shows van de zomer worden natuurlijk besproken: welke artiesten staan er in onze stemlijsten voor de Festivalacts Top 100?
  • Welke festivals staken er bovenuit? Alle hosts delen hun favoriete weekend van de zomer.
  • Tal van trends en analyses passeren de revue: van drukte tot drugs, van tuinbroeken tot het weer.
  • We bekijken de voorspellingen uit de voorbeschouwings-episode uit mei en kijken of die zijn uitgekomen.
  • En nog veel meer!

Het seizoen van de Festivalpodcast zit er hiermee op. De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts. Ook super leuk als je in de tijd dat we er niet zijn gezellig blijft meekletsen in onze Whatsapp-groep.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!