Show van Taylor Swift in Amsterdam wordt anders dan voorgaande shows Eras Tour

Mooi nieuws voor fans van Taylor Swift: de Eras Tour die de zangeres op 4, 5 en 6 juli naar Amsterdam haalt gaat er anders uitzien dan de eerdere concerten van Taylor Swift.

Dat heeft alles te maken met het nieuwe tijdperk van de “Eras Tour”. Tay Tay haar nieuwste album THE TORTURED POETS DEPARTMENT: THE ANTHOLOGY verdient namelijk ook een plekje in de show. Zo blijkt uit beelden van haar voorbereidingen op de shows.

In de video hoor je ‘Fortnight’, de eerste single van haar nieuwe album. Grote kans dus dat het nummer waarop ook Post Malone te horen is voorkomt in de nieuwe setlist. Of ze nog meer ruimte maakt voor nieuw werk is onduidelijk. Net zoals welk deel van de huidige set moet wijken om ruimte te maken in de toch al ruim 3 uur lange show.