Kanshebbers Rock Werchter en Down The Rabbit Hole: Kali Uchis en meer naar Roskilde 2024

De eerste echte kanshebbers voor Rock Werchter en Down The Rabbit Hole 2024 zijn een feit. Onder de gelukkigen vinden we grote namen als Kali Uchis en PJ Harvey.

Het Deense festival Roskilde presenteert het eerste stukje van de 2024 line-up. In dit handje met namen zitten meteen enkele klappers, zoals Kali Uchis en PJ Harvey. Dat zijn tevens interessante artiesten voor de posters van Rock Werchter en Down The Rabbit Hole 2024. Beide festivals vinden in hetzelfde weekend als Roskilde plaats, alhoewel het evenement in Denemarken maar liefst acht dagen duurt.

Bekijk hier welke artiesten we volgende festivalzomer op Roskilde 2024 kunnen spotten:

Gedeelde headliners

Welke acts we in juli ook in de Benelux zullen zien schitteren, blijft nog even spannend. Vorig jaar deelden Roskilde en Down The Rabbit Hole Burna Boy als hoofdact. De Nigeriaanse zanger was daarentegen niet te zien in Werchter. Het tegenovergestelde gebeurde ook; Rosalía stal de harten van festivalbezoekers in België en Denemarken, maar liet Nederland links liggen. Binnenkort zullen we te weten komen waar de overlap op de posters van dit jaar zit.

Zowel Down The Rabbit Hole als Rock Werchter vinden plaats in het weekend van 6 juli. Op die dag eindigt Roskilde 2024. Wie een stap over de grens wil maken, kan nu al een ticket bemachtigen voor het Deense festival. Een kaartje voor de volledige acht dagen inclusief camping kost iets meer dan 320 euro (exclusief servicekosten).

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Kopen