Advertisement

The Jesus and Mary Chain, Lankum en meer naar Roadburn 2024

Roadburn presenteert de eerste namen van de line-up voor 2024. Het festival heeft The Jesus and Mary Chain weten te strikken als headliner, en is het met enkele exclusieve acts en unieke shows weer gelukt de pareltjes eruit te pikken.

Het Tilburgse Roadburn Festival 2024 presenteert elk jaar een unieke line-up. Zo ook in 2024, waar The Jesus and Mary Chain bovenaan de poster prijkt, en Chelsea Wolfe de eerste Europese show sinds 2018 gaat spelen. Erg bijzonder is de hoeveelheid exclusieve shows. Naast de exclusieve Chelsea Wolfe boeking treedt Khanate voor het eerst op sinds 2005. Fluisteraars speelt pas haar tweede live show ooit, waar zowel Mat McNerney en Hexvessel met speciale sets komen.

Roadburn 2024 programma

De eerste bevestigingen lees je hier:

Roadburn

Voor het eerst startte Roadburn dit jaar direct na afloop van de 2023 editie, met de kaartverkoop voor 2024. Het gaat hier nog om combi tickets, voor wie niets van 4 dagen Roadburn wil missen. Vrijdag 3 november gaan de overige ticket opties in de verkoop.

De 2024 editie staat in het teken staan van haar eigen “underground futurism” aanpak. Donderdag 18 april tot en met zondag 21 april vind je in Tilburg een showcase van wat de underground momenteel te bieden heeft. Geïnspireerd door het verleden, maar kijkend naar de toekomst. Roadburn zal hierbij de grenzen van wat “heavy” is opzoeken, en verleggen.

Meer informatie over Roadburn 2024, het programma, de kaartverkoop en accommodatie is te vinden op de website van het festival.

Roadburn Festival Logo

Roadburn Festival 2025

Locatie
Nederland
Tilburg, Nederland
Datum 17-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen