Waarom je deze shows van Audio Obscura op ADE 2023 niet mag missen

Audio Obscura – Raw Factory – Photo credits: Audio Obscura

ADE 2023 staat weer voor de deur. Aankomende week staat de hoofdstad weer helemaal in het teken van elektronische muziek. Heb jij je planning al helemaal af? Of weet je juist nog niet waar je heen wil? Geef dan vooral de shows van Audio Obscura een kans.

Voor ADE-gangers met keuzestress duiken wij dieper in de programmering van Audio Obscura tijdens ADE 2023. Audio Obscura is een elektronische muziekpromotor uit Amsterdam die revolutionaire dansmuziek in ongebruikelijke en prachtige locaties wereldwijd programmeert. Ze hebben het concept van clubbing veranderd door de beste elektronische muziekacts ter wereld naar iconische locaties te brengen. Een van deze bijzondere locaties tijdens ADE 2023 is de RAW Factory.

RAW Factory

Alle ADE-events die donderdag, vrijdag en zaterdag georganiseerd worden door Audio Obscura vinden plaats in de RAW Factory. Het gebouw is normaal gezien het hoofdkantoor van het kledingmerk G-Star Raw. De venue bevat een industriële sfeer die uitstekend bij de evenementen van Audio Obscura past. ’s Nachts komt deze locatie nog beter tot zijn recht, wanneer muziek, licht en sfeer samenkomen tot een apotheose van een elektronica.

Photo by: Jordy Brada – jordybrada.com

Meer dan een show

Audio Obscura is meer dan een organisatie. De state of the art organisatie boekt de meest populaire en interessante artiesten uit de industrie. Door de locaties en line-ups ligt FOMO al snel op de loer, en dat is ook volledig terecht. De afgelopen jaren wist Audio Obscura namelijk al veel onvergetelijke momenten te realiseren. Met shows als Underworld in het Rijksmuseum en Joris Voorn in het Concertgebouw liet de organisatie al zien niet alleen in te zetten op grote namen, maar ook veel te geven om het totaalplaatje. Sinds 2021 bouwt de organisatie aan deze hoogtepunten in de RAW Factory. De minimalistische en industriële omgeving is dan ook de perfecte setting hiervoor!

Maar welke show dan?

Dan komt nu nog de moeilijkste opgave, want naar welke show ga je dan? Wanneer je houdt van groovy house beats kun je op de vrijdagavond naar onder meer Nederlandse grootheden Benny Rodrigues en Chriss Stussy.
Ben je meer van het hardere werk? Dan heeft Audio Obscura ook een show in jouw straatje op ADE 2023. Het event van R Label met Kobosil, Cera Khin en Klangkuenstler mag je niet missen.

Als dat wat te hard voor je smaak is, kun je ook nog naar de avond met Mathame. De Italiaanse broers Amedeo en Matteo Giovanelli zijn de grote pioniers van dit moment in het cinematografische melodic-technogenre. Tijdens Audio Obscura draaien ze een set van maar liefst drie uur.

Een volledig overzicht van alle Audio Obscura ADE 2023 evenementen vind je hier. Tickets voor de onvergetelijke feestjes koop je via deze link.

Amsterdam Dance Event Logo

Amsterdam Dance Event 2023

Locatie
Nederland
Amsterdam, Nederland
Datum 18-22 oktober 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.