Judas Priest en Five Finger Death Punch vrijdagheadliners Graspop 2024

Photo: Tim Vernimmen / Festileaks

Het regent aankondigingen voor Graspop 2024. Nadat gisteren TOOL aangekondigd is, is nu bekend dat Judas Priest en Five Finger Death Punch de vrijdagheadliners van het festival in België zijn.

Graspop Metal Meeting 2024 maakt twee nieuwe headliners voor 2024 bekend. Judas Priest en Five Finger Death Punch staan vrijdag 21 juni op de Stenehei in Dessel. Met de bevestiging van nóg twee headliners, kunnen de fans alvast uit gaan kijken naar de 27e editie van het grootste metalfestival van de Benelux.

Vorige editie

Met deze eerste aankondigingen is de start gemaakt voor de line-up van 2024. Afgelopen editie zette de organistie in op een brede programmering. Daarin was ook ruimte voor nieuwe headliners, zoals Gojira en Parkway Drive, die veel positieve reacties teweegbrachten. We zijn benieuwd of de organisatie deze lijn zal doorzetten.

De Metal Dome voor Hellmut Lotti op Graspop 2023

Judas Priest

Judas Priest staat bekend als een van de vaandeldragers van de heavy metal. De band is opgericht in 1969 en stond reeds 7 keer eerder op Graspop. De band was voor het laatst in 2022 te zien in Dessel. Naast de doorkomst op Graspop, staat de band 10 juni in de AFAS Live.

Ticketverkoop 2024

Direct na afloop van de tropische editie van 2023 werd bekendgemaakt dat GMM in 2024 van 20 t/m 23 juni plaatsvindt. De kaartverkoop gaat zaterdag 23 november 10:00 van start, via Ticketmaster. Houd voor meer nieuws onze website in de gaten. Heb je zin om alvast mee te speculeren over de rest van de line-up? Dat kan natuurlijk op het reeds actieve Graspop Forum.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.