Advertisement

Judas Priest naar AFAS Live op 10 juni 2024

Photo : HANDOUT PHOTO

Judast Priest komt naar Nederland. Op 10 juni 2024 speelt de heavy metal groep op het podium van de Amsterdamse AFAS Live.

Ondanks het triestige weer is het voor de fans van Judas Priest een heugelijk dag. Zo komt de Britse band weer naar Nederland. Deze show staat in het teken van het nieuwe album Invincible Shield, waarvan de eerste single ‘Panic Attack’ al te beluisteren valt. De kersverse langspeler ligt vanaf 8 maart in de rekken van de winkels.

Om 10:00 uur vlogen vanochtend de eerste tickets de deur uit. Kaarten voor het concert van Judas Priest in de AFAS Live zijn nog beschikbaar à 84 euro.

Festivals

Kunnen we met deze aankondiging een streep trekken over de festivalzomer? Nee, er is nog geen reden tot paniek. Zo bestaat de kans dat de heren een paar dagen later op het Belgische festival Graspop Metal Meeting staan. De relatie tussen beiden gaat al een hele tijd terug. Zo stond Judas Priest al zeven keer op het podium in Dessel.

Maar wat met de Nederlandse festivals? Aangezien de Britse band een zaalshow op de planning heeft staan, achten we de kans redelijk klein dat ze er nog een festivaloptreden bij pakken. Maar zeg nooit nooit.