Ben Howard, Interpol en meer naar Live is Live 2024

Live is Live 2024 maakt een handvol nieuwe namen bekend. Eind juni reizen onder andere Tamino en K’s Choice af naar Antwerpen.

Eerder maakte Live is Live 2024 met The National en The Smashing Pumpkins al twee van de grote namen voor 2024 bekend. Daar worden nu nog zes acts aan toegevoegd. Op vrijdag 28 juni sluit Ben Howard zich aan bij het indiegekleurde affiche. De Britse singer-songwriter was dit jaar nog meermaals te zien in Nederland. Zo nam hij een spot in op het hoofdpodium tijdens Down The Rabbit Hole en gaf hij maar liefst drie soloconcerten. Howard zal zijn nieuwste plaat Is It? dus tevens ter gehore gaan brengen in Antwerpen.

Op vrijdag voegen ook de Belgische zanger Tamino en Canadese indieband Alvvays zich bij de line-up. Daarnaast krijgt de zondag steeds meer invulling. Interpol komt op retour in België na een de passage op Rock Werchter 2023. Voeg daar de melancholische tonen van Mogwai en K's Choice aan toe en het wordt weer een heerlijk weekend om bij weg te dromen.

Live is Live 2024

Verdere namen voor voor de 2024 editie van Live is Live volgen. Het festival vindt dit jaar weer drie dagen lang plaats, voor de zaterdag zijn nog geen acts bekendgemaakt. Dit jaar werd Live is Live voor het eerst bij de Middenvijver in Antwerpen georganiseerd. In het laatste weekend van juni keert het festival terug naar deze locatie. Op dezelfde data wordt ook Pinkpop 2024 georganiseerd. Mogelijk kunnen we enkele van deze namen dus al met potlood opschrijven voor een optreden in Landgraaf.

Overtuigd door het begin van de line-up? Dan kun je al een dag- of weekendticket kopen via de officiële website. Let hierbij op: het terrein beschikt ook over tribunes die alleen beschikbaar zijn voor festivalgangers met een ‘Seat Ticket’. Ditzelfde geldt voor een apart voorvak dichterbij het podium. De dagkaarten variëren tussen de 90 en 130 euro. Een weekendkaart is beschikbaar vanaf 225 euro. Tenzij je negen vrienden weet te overtuigen, dan krijg je er eentje gratis.

Live /s Live Logo

Live /s Live 2024

Locatie
België
Antwerpen, België
Datum 28-30 juni 2024
Tickets Kopen