Advertisement

Dit zijn de ticketprijzen voor Best Kept Secret 2024

BKS 2022 main stage
Photo: Ian Geerts / Festileaks

Behalve de eerste namen maakt Best Kept Secret 2024 ook de ticketprijzen bekend. Voor een weekendkaart inclusief camping betaal je aankomende editie € 285,00.

Wie aankomende zomer op Best Kept Secret 2024 wil vertoeven, moet diep in de buidel tasten. De organisatie maakt de ticketprijzen bekend, en met een stijging van € 20,00 zijn de weekendkaarten weer fors duurder ten opzichte van vorig jaar. Bekijk alle mogelijke opties op de website van het festival. De ticketprijzen voor de dagkaarten worden op een later moment bekendgemaakt

Om de jongere generatie tegemoet te komen biedt de organisatie voor het eerst de zogeheten New Generation tickets aan. Als je 21 jaar of jonger bent kun je met 30% korting op de reguliere ticketprijzen naar Best Kept Secret. Je moet dan wel 21 jaar of jonger zijn zodra het festival begint, dus als je geboren bent op 8 juni 2002 of later kun je gebruik maken van deze aanbieding.

Photo: Lotte Spek / Festileaks

Start kaartverkoop

Best Kept Secret start de kaartverkoop dit jaar met een exclusieve pre-sale, waarvoor geïnteresseerden zich nog tot 28 november 2023, 12:00 uur ‘s middags, kunnen inschrijven via de website van het festival.

Wie zich heeft ingeschreven staat een dag later, op woensdag 19 november om 12:00 uur, als eerste in de rij om weekendtickets en accommodaties te aan te schaffen. De reguliere verkoop start twee dagen later, op vrijdag 1 december om 12:00 uur. 

Eerste namen Best Kept Secret 2024

De organisatie van het festival in de Beekse Bergen heeft ook de eerste namen bekendgemaakt. Justice, Disclosure en PJ Harvey staan bovenaan het affiche. Onder andere Parcels, De Jeugd Van Tegenwoordig, Slowdive en La Femme zijn ook van de partij.

Wil je jouw mening laten weten over de eerste namen? Of denk je al meer te weten voer de rest van de line-up van BKS 2024? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het BKS 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Best Kept Secret.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen