Best Kept Secret 2024 bevestigt Justice, Disclosure en PJ Harvey

Een stuk eerder dan vorig jaar weten we nu de eerste namen van Best Kept Secret 2024. Justice, Disclosure en PJ Harvey zijn de headliners die naar Hilvarenbeek afreizen. Ook is bekend dat een weekend festivallen 285 euro zal kosten.

Het best bewaarde geheim van 2024 is nu openbaar. Naast de headliners staan Parcels, La Femme en BADBADNOTGOOD ook hoog op het affiche van Best Kept Secret. De eerste worp namen bevat uiteenlopende acts, goed voor een diverse line-up. En dan krijg je het beste festivaleten & drinken, een kunstzinnig randprogramma en een toplocatie er ook nog bij.

Line-up

Zie hieronder de voorlopige line-up van Best Kept Secret 2024.

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Best Kept Secret 2024

De eerste namen van de line-up zijn bekend. Hoewel de line-up enorm belangrijk is voor festivals en de afweging tot het kopen van een ticket, ligt de balans bij BKS wellicht iets anders. Best Kept Secret blinkt uit in het bieden van het totaal plaatje, niet enkel muziek. Ook geweldig eten, een prachtig terrein en een top randprogramma heeft de organisatie hoog in het vaandel.

Dit alles bleef niet onopgemerkt. Na het tellen van de ruim 100.000 stemmen voor de Festileaks Festival Awards 2023 bleek BKS op meerdere fronten erg goed te scoren. Bezoekers van het festival waardeerden het festival zo positief, dat het er vandoor ging met de 1e plek in de categorie eten & drinken. Daarnaast scoort het festival hoog met een 4e plek in de categorie beste festival, en een 5e plek in de categorie festivalterrein. Een must op de bucketlist van elke festivalliefhebber dus.

Tickets

Best Kept Secret start de kaartverkoop dit jaar met een exclusieve pre-sale, waarvoor je je nog kunt inschrijven tot 28 november 2023, 12:00 uur ‘s middags, via de website van het festival.

Als je je hebt ingeschreven sta je een dag later, op woensdag 19 november om 12:00 uur, als eerste in de rij om weekendtickets en accommodaties te aan te schaffen. De reguliere verkoop start twee dagen later, op vrijdag 1 december om 12:00 uur. Je bemachtigt een weekendticket voor 285 euro.

Discussieer mee

Wil je jouw mening laten weten over de eerste namen? Of denk je al meer te weten voer de rest van de line-up van BKS 2024? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het BKS 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Best Kept Secret.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen